SELIDBE ZVEZDARA

SELIDBE ZVEZDARA

IMAMO SVE ŠTO JE POTREBNO ZA VAŠE SELIDBE

064/0708623

Korisne informacije:

  • Dostupni smo 24/7

  • Imamo najpovoljnije cene selidbe

  • Dajemo garanciju na sve stvari

Usluge:

Opština Zvezdara predstavlja jednu od većih opština u Beogradu. Selidbe su česte u ovom delu grada, kako zbog svoje dobre povezanosti sa gradom, tako i zbog položaja i novih stambenih jedinica. Ukoliko je va[a odluka da se selitte na Zvezdaru ili sa opštine Zvezdara, mi smo vaš pravi izbor. Bllizu smo vaše lokacije, uvek dostupni I nudimo širok spektar usluga za selidbe I prevoz Beograd, selidbe Zvezdara.

Usluga selidbe Zvezdara, može da obuhvata sve što vam je potrebno…Počevši od kreiranja plana selidbe, preko pakovanja i osiguravanja vaših stvari, robe, nameštaja…Do utovara, istovara i naravno prevoza. Celokupan materijal za selidbe koristimo i posedujemo. Ukoliko se odlučite da sami uradite deo procesa pakovanja stvari, robe, nameštaja – možete ga kupiti i kod nas. Ukoliko se odlučite za uslugu KOMPLETNE SELIDBE – sav naš materijal je besplatan!

KAKO DA SAZNATE TAČNU CENU ZA SELIDBE ZVEZDARA

Postoji više načina da se informišete o našim cenama. Pre svega, treba da znate koja usluga ili usluge su vama potrebne. Sa kojim količinom stvari raspolažete…Kuda se selite…Da li vam je potreban materija i tako dalje…OVDE možete saznati više o cenama nekih pojedinačnih usluga koje nudimo. OVDE možete saznati cene materijala za pakovanje vaše selidbe Zvezdara.

ALI…ono što mi predlažemo i jeste da nas kontaktirate. T o možete učiniti putem broja telefona 064/07 08 623. Zatražite BESPLATNU PROCENU SELIDBE! Besplatna procena selidbe obavljamo na više načina:

  • Dolaskom na lice mesta vršimo popis stvari i putem razgovora dolazimo do ostalih informacija vezanih za vašu selidbu.

  • Putem VIBER. Na viber nam možete poslati slike stvari i prostora. Možete sve i snimiti, ukoliko vam je lakše. U poruci napišite propratne informacije vezane ya vasu selidbu na Zvezdaru ili sa Zvezdare.

  • KONTAKT-Kancelarija. Takođe kao opciju Vam nudimo da jednostavno poyovete našu kancelariju i odgovorite na par pitanja koje ćemo vam postaviti.

VIŠE O BESPLATNOJ PROCENI SELIDBE ZVEZDARA

SAZNAJTE OVDE

SELIDBE ZVEZDARA

PREDNOSTI KOMBI PREVOZA

Kombi prevoz je najčešći vid transpotra stvari. Robe i nameštaja kada se radi o selidbama u Beogradu. Neke selidbe smo, na zahtev klijenata a na našu preporuku, obavljali kombijem iz dva puta, umesto kamionom. Prosto je, kombi prevoz selidbe su praktičnije i jednostavnije. Naš koncept saobraćaja u Beogradu zna da bude komplikovan. Bilo da su u pitanju uske ulice, gužva ili nedostatak parking mestakoje je pogodan za naprimer kamion. Bilo da je u pitanju veći kamion ili manji kamion. Kombi je tu savršeno rešenje ako obavljamo vase selidbe Zvezdara.

SELIDBE ZVEZDARA

SELIDBE I TRANSPORT ROBE ZA VREME PANDEMIJE

Principi za izracunavanje cene selidbe Beograd I za vreme pandemije ostaju iste. Uz sve mere opreznosti koje su donete kao pravilnik u firmama. Sto se tice medjunarodnih selidba, one su pomalo otezane ali uz pripremljenu dokumentaciju I dozvole funkcionise.Selidbe Zvezdara su protekle, do sada, u najboljem mogućem redu. Uz poštovanje drugog i poštovanje svih dodatnih mera budite sigurni da vaša selidba prolazi bez problema i bez stresa! Sa nama je mnogo lakše, mi nosimo vaš teret!

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23