SELIDBE POSLOVNOG PROSTORA

Selidbe poslovnog prostora je usluga Naša agencija za selidbe i prevoz. Naše višegodnišnje iskustvo i zadovoljni klijenti svedoče o našem radu.

SELIDBE POSLOVNOG PROSTORA

BEOGRAD, SRBIJA

 

Pružamo usluge kompletne selidbe poslovnog prostora, vaše kancelarije, firme, magacina, skladišta, lokala kao i celokupnih proizvodnih postrojenja. Rad na preporuku dugo godina bio je naš jedini način poslovanja. Tako smo i zadobili poverenje. Tako smo i nastavili da radimo uz ovaj internet dodatak.

KOMPLETNA USLUGA SELIDNE POSLOVNOG PROSTORA ČINI:

 

• Besplatna procena – izrada detaljnog nacrta i plana selidbe – cena

• Zaštitu i obezbedjivanje vašeg inventara

• Pakovanje profesionalnim materijalima

• Utovar u kombi prevoz ili kamionski prevoz

• Prevoz kombi prevozom ili kamionskim prevozom

• Istovar vaših stvari

 

ŠTA TREBA ZNATI PRE SELIDBE POSLOVNOG PROSTORA-BEOGRAD, SRBIJA

 

Ono što se prvo nameće kao pitanje i jeste cena. Cena je jedna od stavki u procesu organizacije svake firme. Koliko košta preseljenje poslovnog prostora, firme, lokala zavisi od više faktora. Zavisi od toga koliko stvari odnosno opreme posedujete i kakva je oprema koju posedujete. Imamo veliko iskustvo u selidbama IT firmi koje su po mnogo čemu specifične upravo zbog opreme malo pre pomenute. U zavisnosti od specifikuma vase opreme, robe ili tereta pravi se cena.

 

KAKO DA SAZNATE TAČNU CENU SELIDNE POSLOVNOG PROSTORA – BEOGRAD, SRBIJA

Kada nas kontaktirate možete nam objasniti vaše potrebe i odokativno nam reći mere prostora i količinu opreme koju posedujete. Shodno tome dobićete okvirnu cenu za vaš upit. Precizno izračunavanje cene selidne poslovnog prostora, lokala, firme možete saznati ukoliko nas pozovete i zakažete BESPLATNU PROCENU. Mi izlazimo na teren i izračunavamo za vas cenu vaše selidbe.

 

SVE ŠTO MOŽEMO DA PRENESEMO…I JOŠ MALO VIŠE!

 

Specijalizovani smo za bezbedno prenošenje svih vrta kancelarijskog nameštaja. Celokupni inventar IT firme.Vršimo demontažu kao i montažu nameštaja. Prenosimo teške kase, sefove, mašine, specijalizovane mašine. Specijalizovani smo takođe za kompletnu zaštitu vaše imovine, pakovanje i prevoz. Vršimo kompletnu usludu selidbe vaše firme, kancelarijskog nameštaja,…

 

NAŠI ZAPOSLENI

 

Svako od naših zaposlenih prošao je jednomesečnu obuku, nakon koje smatramo da je spreman da pristupi poslu. Naša prednost je ta što ne menjamo naše radnike često. Oni u agenciji svakodnevno stiču iskustvo. Jako nam je važno da na pravi naćin motivišemo naše zaposlene kako bi sav svoj

potecijal mogli i želeli da daju i kako bi naša agencija za seildbe i prevo svakodnevno rasla i razvijala se. Imamo velike ciljeve! Budi deo nas!

 

SELIMO DRUGE KAO ŠTO BISMO PRESELILI SAMI SEBE – DAJEMO GARANCIJU NA STVARI

 

Naša agencija daje vam garanciju da ništa neće biti polomljeno ili na bilo koji drugi način oštećeno. U suprotnom zakonski snosimo novčanu odgovornost za to. Garancija koju vama dajemo je za vašu sigurnost a za nas je motivacija koja nas tera da svaki put budemo posvećeni poslu kao da selimo baš našu firmu.

 

SELIDBE POSLOVNOG PROSTORA U INOSTRANSTVO– Medjunarodne selidbe

Pored gore navedenih usluga dodatne usluge su:

1. Izrada dozvola za izvoz knjiga, slika i umetničkih predmeta, 2. Izvozna dokumentacija ili izrada ATA karneta 3. Tranzitna i uvozna dokumentacija u odredjenu Zemlju, 4. Lift za isporuku i istovar selidbenih stvari na destinaciji, 5. Utovar ili Istovar kancelarijskog nameštaja u bilo kojoj Zemlji 6. Rasporedjivanje nameštaja u novom prostoru po skici i planu selidbe

Selidbe poslovnog prostora

 

SELIDBE VELIKIH FABRIKA, HALA I PROIZVODNJE

 

Naša agencija za selidbe i prevoz  može napraviti detaljan plan selidbe firme, kancelarije, fabrike i Proizvodnih pogona, kao i lokala, magacina,… Posedujemo velike viljuškare, dizalice, kamione, labudice, tenkiće i ostalu opremu koja može da podigne i do 50 tona opreme i industrijske mašine i preseliti ih na drugo mesto ili ih iseći i prodati u staro gvoždje.

Garantujemo svojim klijentima sigurnu, brzu i kvalitetnu selidbu poslovnog prostora ili fabrike.

U svakom trenutku možete pogledati dugačku listu zadovoljnih klijenata i naše reference ili Vam možemo na Vaš zahtev poslati kontak osobe raznih kompanija koje smo selili i raspitati se kod njih o našem kvalietu usluga.

Pozivamo vas da nas kontaktirate ili dodjete kako bismo zajedno rešili vaš izazov selidne poslovnog prostora.. Naši profesionalci vrlo rado će Vam pružiti profesionalni konsalting za Selidbu Vaše kompanije ili Fabrike.

Pored selidbe poslovnog prostora (firme, magacina, lokala) naša firma specijalizovana je i vodeća u Srbiji za konvencionalne selidbe i prevoz kao i transport robe. Kaka u Beogradu, tako i u celoj Srbiji. Tako i po celom svetu. Takođe naša usluga skladištenja stvari, robe ili nameštaja daje nam prednost zbog skladištenog prostora koji šosedujemo. Preko 1000m2 pružamo usluge skladištenja robe, stvari i nameštaja na ČISTOM, SUVOM I BEZBEDNOSNIM KAMERAMA POKRIVEN PROSTOR. Idealni uslovi za idealne klijente.

 

Ako imate pitanje ili nedoumicu, pozivamo vas da nas kontaktirate ili posetite! Dobar dogovor je pola obavljenog posla!

Srdaćan pozdrav,

Vaša agencija za selidbe i prevoz 

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23