SELIDBE PANČEVO

SELIDBE PANČEVO

Najpovoljnije selidbe Pančevo uz

agenciju za selidbe i prevoz u Pančevu

SELIDBE PANČEVO

SELIDBE PANČEVO. Vršimo selidbe i prevoz već 15-godina na čitavoj teritoriji grada Beograda, njegove okoline, kao i na teritoriji čitave Srbije, i u inostranstvu. Pančevo je mesto koje jako dobro poznajemo i na čijoj teritoriji smo obavili na desetine selidba. Lako snalaženje, profesionalizam i efikasnost su ono što nas izdvaja kada su u pitanju selidbe Beograd Pančevo.

Na raspolaganju imamo čitav savremeni vozni park koji u svojoj ponudi ima čak dve vrste kombi prevoza i dve vrste kamionskog prevoza. Razlikuju se po dimenzijama i obimu nosivosti tereta. Svako vozilo prolazi redovne tehničke preglede kao i rutinske provere pre svake obavljene selidbe. Prevoza ili transporta robe. Vozila održavamo čistim i urednim. Profesionalni vozači i posvećeni radnici učiniće da vaše stvari sa nama budu bezbedno preseljene sa jednog na prugo mesto.

Pored klasičnog prevoza obavljamo i pakovanje stvari za selidbe, utovar i istovar. Takođe nudimo vam montažu i demontažu nameštaja koje ljudima predstavlja veliku prepreku. Montaža i demontaža nameštaja Pančevo, obavljamo bez i jednog pohabanog predmeta, kao i bez i jednog izgubljenog šrafa.

Prednost naše agencije je da dajemo POTPUNU GARANCIJU na sve stvari koje su nama poverene za selidbu ili prevoz.

SELIDBE PANČEVO – PAKOVANJE STVARI ZA SELIDBE

Pakovanje stvari, robe ili nameštaja jedna je od ključnih stvari u samom procesu selidbe Beograd Pančevo. Posedujemo kompletan materijal za pakovanje i obezbeđivanje stvari. Pucketave folije ukoliko imate lomljive i osetljive predmete, umetnine ili antkvitete. Kartonske kutije za selidbe, kao i namenske kartonske kutije za knjige i garderobu. One su neizostavni deo svake selidbe Beograd Pančevo, ali i bilo koje druge selidbe. Sprečavaju guljenje, habanje, oštećivanje, cepanje stvari, knjiga i garderobe.

Bezbednost i orovera stvari za selidbe vršimo po pravilu dva puta. Prvi put nakon što sve organizujemo i sortiramo stvari. Drugi put nakon utovara stvari u kamionski prevoz ili kombi prevoz.

SELIDBE PANČEVO – CENA

Potpuno razumljivo, jedno od najčešćih pitanja je vezano za cenu selidbe  Pančevo. Kupovina stana ili ponovno iznajmljivanje stana dovoljan je izdatak i logično je da ljudi žele da uštede na samoj selidbi. U našoj branši,kao i u našoj agenciji za selidbe i prevoz Drašković – SD postoji okvirni cenovnih koji daje indikacije cene. Međutim, tačna cena može se utvrditi nakon obavljene BESPLATNE PROCENE SELIDBE Beograd Pančevo.

KAKO OBAVITI BESPLATNU PROCENU SELIDBE PANČEVO?

Za to postoji više načina!

1. Možemo to uraditi IZLASKOM NA TEREN. To podrazumeva da dođemo na lice mesta, pogledamo i zabeleživo koje stvari, nameštaj ili robu posedujete za selidbu. Kratkim informativnim razgovoro kuda se setite, da li imate nešto vredno, od kulturno umetničkog značaja ili nešto posebno osetljivo ili lomljivo…

SAZNAJ VIŠE…

2. ONLINE. Sve gore navedeno, takođe možemo obaviti online. Pozovite nas i preko VIBER a ili WHATS UP a možete snimiti ili slikati sve što posedujete za selidbu. Možete nas povati i preko kamere sve to pokazati. Propratite sve tekstom o konkretnim informacijama odnosno ostalim detaljima selidbe.

SAZNAJ VIŠE…

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23