Selidbe Novi Beograd

SELIDBE NOVI BEOGRAD

SVE ŠTO VAM TREBA ZA SELIDBE NA JEDNOM MESTU

 

SELIDBE NOVI BEOGRAD

Opština Novi Beograd veoma je atraktivna lokacija za stanovanje. U 2015.godini zabeležen je najveći broj preseljenja, baš na ovu lokacija. Pogodna je za poslovne ljude, za porodice i studente. Novi Beograd je Beograd u malom i ne čudi nas da postoji veliko interesovanje za selidbe Novi Beograd. Ono što mi nudimo je:

 • Dostupnost 24/7

 • Najprofesionalnije a najpovoljni selidbe u gradu

 • Savremeni vozni park i inovativna rešenja za selidbe

NAŠE USLUGE

Naša agencija za selidbe i prevoz nudi širok asortiman usluga. Te usluge obavljaju naši radnici sa iskustvom koji su svakako morali da prođu obuku naše firme. Izdvajamo se po tome što je tim ljudi okupljen oko firme već 10.godina…To svedoči o profesionalnosti i posvećenosti koja nas vodi. Naši zaposleni se odlično snalaze na opštini Novi Beograd, što je od velike važnosti kada su u pitanju selidbe Novi Beograd. Poznavanje blokova, naša je specijalnost te tako selidbe uvek prođu veoma efikasno, što je prvenstveno za klijenta veoma važno. U nastavku pogledajte naše usluge i izaberite onu koja vama odgovara!

 • KOMPLETNE SELIDBE

  Kompletne selidbe su najčešće vršena usluga u našoj firmi. Sa ovom uslugom klijent dobija preseljenje iz snova. Naš zadatak je da od početka do kraja selidbe Novi Beograd, vodimo proces. Proces obuhvata planiranje, pripremu, sortiranje stvari, pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i prevoz. Selidba po principu ‚‚KLJUČ U RUKE‚‚. Ovom uslugom dobijate mnogo a pre svega priliku da bez stresa otpočnete vaše novo poglavlje u životu.

   

 • KOMBI PREVOZ

  Na vama je da izaberete vrstu prevoza za selidbe Novi Beograd. Naravno, mi smo tu da savetujemo i predložimo najbolju opciju. Kombi prevoz se koristi kada su u pitanju selidbe manjeg ili srednjeg obia. Kada radimo selidbe Novi Beograd – kombi prevoz je odlično rešenje. U našpj agenciji za selidbe i prevoz možete iznajmiti zasebno kombi prevoz i ostali deo posla obaviti sami. Ovim sajtom trudimo se da vas informišemo i o tome – KAKO SAMI TO DA URADITE

   

 • KAMIONSKI PREVOZ

  Kamionski prevoz idealan je za selidbe Novi Beograd, ukoliko posedujete stvari srednjeg ili većeg obima. Pažljivo nošenje i posvećeno spaniranje i oakovanje vaših stvari, robe, nameštaja – naša su specijalnost. Svaka selidba je različita i jedinstvena. Nakon 10 godina rada na polju selidbi, prevoza i transporta i dalje se držimo zlatnog Bakinog pravila: preseli drugog kao što bi preselio sebe!

  SAZNAJ VISE…

   

 • SKLADIŠTENJE

  Za odlaganje i skladištenje bilo kojih stvari, robe ili nameštaja potrebno vam je suvo, čisto i bezbedno mesto. Naši skladišteni prostori i magacini vam omogućavaju to. Na više od 1000m2, u Beogradu, imate mogućnost bezbednog čuvanja vaših stvari, robe ili nameštaja po veoma povoljnim cenama, u vašoj blizini.

  SAZNAJ VIŠE…

   

 • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI

  Nije se baš lako osloboditi veće količine starog nameštaja i ostalog otpada, i to je upravo jedan od glavnih razloga zašto ga uopšte čuvamo. U zavisnosti od toga gde živite, na kom ste spratu, kakve su komunalne usluge u vašem kraju i da li imate pomoć, može doći do raznih komplikacija. Naš stručni tim radnika već duže od 10 godina bavi se selidbama i do sada su se susreli sa raznim preprekema, pogotovo kada je u pitanju rasčišćavanje prostora i odnošenje starog nameštaja na deponiju.

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23