Selidbe beograd cena

SELIDBE BEOGRAD CENA

Selidbe Beograd cena i cenovnik nase agencije za selidbe I prevoz odredjuje se individualno. Za sve selidbe I za svaku uslugu prevoza postoje odredjeni parametri po kojima se odredjuje cena. Bilo da su u pitanju selidbe Beograd ili selidbe Srbija, medjunarodne selidbe. Kao I transport robe ili zasebno kamionski prevoz I kombi prevoz. Svaka selidba je drugacija I razlikuje se po predjenim kilometrima (lokaciji), po broju potrebnih radnika za sprovodjenje selidbe itd…Najbolji nacin da tacno izracunamo koja je cena vase selidbe je – BESPLATNA PROCENA SELIDBE.

 

TRI NACINA DA IZRACUNATE CENU VASE SELIDBE

 

 1. ZAKAZITE BESPLATNU PROCENU – Pozivom na broj telefona mozete da zakazete besplatnu procenu. Ona podrazumeva izlazak na teren I popis celokupnog inventara. Ustanovljava se, tada, tacna cena selidbe beograd, selidbe Srbija ili pak ukoliko se radi o medjunarodne selidbe.

 

 1. VIBER KONTAKT – Mozete fotografisati ili snimiti stvari, robu, namestaj I poslati nam preko viber-a. Mozemo se ukljuciti I uzivo!

 

 1. PISITE NAM – U mejl formi mozete otkucati sve kljucne informacije. Ovaj nacin komunikacije, kao prvi korak, preduzimaju korporacije I firme sa kojima radimo. Kao vid zvanicnog dogovora, nakon cega sledi popis I sam posao. EVO I DODATNIH SMERNICA ZA IZRACUNAVANJE 

SELIDBE BEOGRAD CENE

Selidbe Beograd cena – Izracunavanje je kako smo gore naveli, individualno. Svaka selidba drugacija je na svoj nacin. Sledi okvirna cena parametara koji cine sve selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), I odredjuju cenu.

 

KAMIONSKI PREVOZ CENA – OKVIRNO – 1. Kamion nosivosti do 3.5t po ceni do 5.000 dinara, van grad 50rsd po km. 2. Kamion sa utovarnom rampom po ceni od 6.000dinara, van grada 65rsd po km.

 

KOMBI SELIDBE CENA – OKVIRNO -Selidbe Beograd cena kombija velicine 3.3m x2m x1.75m –  do 3.000 dinara a van grada 35rsd po predjenom kilometru. Kombi velicine 4.2m x 1.75m x 1.9m – do  4.000 dinara a van grada 45rsd po predjenom kilometru.

 

LJUDI, RADNICI ZA CELIDBE CENA – OKVIRNO Broj angazovanih radnika takodje utice na zracunavanje – selidbe Beograd cena – . Ukoliko je za selidbu potreban jedan radnik cenaa  koja se pokriva je – 1.000 dinara zasebno po satu. Cena za potrebna dva radnika, za kompletnu selidbu Beograd iznosi, najvise do 12.000dinara (pocev od 6.000 dinara). Kada su u pitanju velike selidbe kao sto su selidbe drzavnog namestaja, poslovnog prostora, ordinacija, biblioteka,… princip odredjivanja cene je za radnike je drugaciji.Tada, selidbe Bograd cena za radnike izracunava se kada se dogovorimo sta sve preba preseliti…i kojim vremenom je selidba ogranicena.

 

 

MATERIJAL za SELIDBE BEOGRAD CENA:

 • Deblje kartonske kutije za selidbe I prevoz, vise dimenzija- cena se krece od 150 do 250 dinara.
 • Namenske kartonske kutije za selidbe Beograd: kutija-garderober za pakovanje odece – 1.000 dinara po komadu. Specijalne kutije za pakovanje, selidbe knjiga – 1.000 dinara po komadu.
 • Lepljiva traka za pakovanje I zastitu – vise vrsta, vise dimenzija – Kao I STREC FOLIJA- 0d 100.dinara do 1.200
 • Pucketava folija : 100dinara po metru kvadratnom.

SKLADISTENJE

MI CUVAMO VASE POVERENJE

Svi navedeni proncipi izracunavanja cena selidbe Beograd, vazi I za obavljanje selidbe u Srbiji. Sto se tice inostranstva isti je, takodje, princip samo su potrebe vece I kompleksnije. Potrebne dozvole I dokumentacija koja je potrebna za medjunarodne selidbe (selidbe u inostranstvo, selidbe iz inostranstva)-zahteva slozeniju organizaciju.  Samim tim I vise vremena.

 

Sto se tice selidbe Beograd cena – I samih selidbi koje vrsimo po Beogradu, one znaju da budu krace. Kompleksnost izlazi I kada su u pitanju selidbeposlovnog prostora cena- potrebna je dobra organizacija I sistematicno pakovanje I zastita robe, stvari, namestaja, inventara. Nasa usluga KOMPLETNE SELIDBE jako pomaze u tome. Usluga obuhvata ceo proces selidbe – od pakovanja do otpakivanja. Po principu „KLJUC U RUKE„. Ono sto nas izdvaja je – GARANCIJA kojom preuzimamo odgovornost na vase stvari koje ste nam dali na poverenje.

 

SELIDBE BEOGRAD CENA ZA NASE USLUGE

 

 • Kompletne selidbe
 • Selidbe Beograd
 • Selidbe u Srbiji
 • Medjunarodne selidbe
 • Kamionski prevoz – selidbe
 • Kombi prevoz – selidbe
 • Kamionski prevoz robe
 • Kombi prevoz robe
 • Skladestenje stvari, robe, namestaja

 

JOS PONEKA REC

Selidbe Beograd cena

 • SELIDBE I TRANSPORT ROBE ZA VREME PANDEMIJE

 

Principi za izracunavanje cene selidbe Beograd I za vreme pandemije ostaju iste. Uz sve mere opreznosti koje su donete kao pravilnik u firmama. Sto se tice medjunarodnih selidba, one su pomalo otezane ali uz pripremljenu dokumentaciju I dozvole funkcionise.

 

 • SKLADISTENJE STVARI I ROBE

Nasa skladista, magacini I skladisteni prostori u Beogradu funkcionisu uobicajeno, na najvisem nivou. Posedujemo uredan, suvprostor. U njemu se redovno vrsi deratizacija I dezinfekcija…Sa ciljem da vase stvari ostanu ocuvane. 24 casovni bezbednosni nadzor cini da vase stvari, roba, namestaj budu maksimalno bezbedni.

 

 • BRZI TRANSPORT

 

Kada je rec o selidbama u Beogradu, mannjeg I srednjeg obima,, uvek preporucujemo kombi prevoz. Njegova prakticnost I efikasnost po Beogradu se pokazala jako dobro. U uskim ulicama, nepristupacnim ulazima, komplikovanim delovima grada Beograda- kombi moze svuda. Brz je, pouzdan I efikasan.

 

Proverite i da su naše cene selidne povoljnije od drugih.

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23