Selidba kancelarija i poslovnog prostora

Selidba kancelarija i poslovnog prostora

Selidba kancelarija i poslovnog prostora, bilo da ste fizičko lice ili firma, svima je potrebna pomoć oko selidbe. Usled toga vam pružamo i uslugu selidba kancelarija i poslovnog prostora. Ukoliko imate firmu ili ste u njoj odgovorno lice za organizaciju selidbe, naš tim profesionalaca je tu da pomogne, kako logistikom, tako i fizičkim poslom.

Gde početi prilikom selidbe kancelarija i poslovnog prostora?

Ukoliko selite poslovni prostor, potrebno je da znate u koji prostor se selite. To da li vaša dokumentacija i stvari idu u veći ili manji prostor igra presudnu ulogu. Ukoliko je prostor manji, velike su šanse da je potrebno obaviti veliko čišćenje. Porebno je znati datum selidbe i šta se sve prennosi.

  • Sa našim timom prvo pravite plan rasporeda nameštaja u novom prostoru kako biste znali šta pakujte i šta se prenosi.
  • Prvi savet je da zaposleni spakuju svoje lične stvari, biljke, fotografije, šolje i slično.
  • Nakon ličnih stvari proverite da li se nameštaj uključujući stolove, stolice i police prenose. Tu spadaju i sve vaše mašine, sefovi i alati. Oni se po potrebi mogu demontirati i montirati na novoj lokaciji.
  • Ovo je savršen trenutak da se nepotrebna dokumentacija arhivira, a ona koja se prenosi, da se sačuva adekvatno. Dokumenta koja se čuvaju poređajte po abecednom redu ili brojčano, kako se tokom transporta ne bi pomešala. U te svrhe se koriste kutije koje će zaštititi dokumenta tokom vožnje. Pritom su kutije idealne za obeležavanje sadržaja kako bi se raspakovala najbolje.
  • Svaka firma ima budžet. Iskoristite pogodnost agencije za selidbe koja pruža besplatnu procenu selidbe. Prilikom procene troškova selidbe se računa sve, od spratnosti, prilaza objektima do gabarita i težine stvari i slično. Uzećemo detaljan popis svih stavki koje treba da preselimo i Vaše zahteve prilikom preseljenja. Plan se radi u skladu sa  budžetom kojim raspolažete.

 

Vaši zaposleni sigurno nisu dovoljno obučeni kako da sav nameštaj, alati, mašine i slično stignu sa tačke A do tačke B sigurno, jeftino i bez oštećenja. Tu je naš tim da pomogne! Ukoliko nas kontaktirate, mi u dogovoru sa vama pravimo ceo plan.

 

Pakujemo, transportujemo i montiramo na mestu. Imamo dugogodišnje iskustvo i vredne ljude koji će odgovarajućim alatima za montažu i demontažu obaviti dobar posao. Takođe raspolažemo širokom lepezom zaštitnih materijala kako bi se sve ivice dobro izolovale i kako bismo osigurali siguran prenos vaših stvari.

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23