Prevoz robe Beograd

Prevoz robe Beograd sa potpunim poverenjem nam se možete obratiti u vezi pružanja različitih transportnih usluga kao što su: usluga prievoza, gradske selidbe i međugradske selidbe, prievoz namještaja, odvoz otpadnog nameštaja, demontaža i montaža kao i utovar stvari i istovar stvari.

Prevoz robe Beograd

je sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima prevoza tereta i selidbe na području Beograda i cele Srbije. Veliki broj klijenata koji nam je poklonio svoje poverenje je garancija i potvrda naše kvalitete i visoke profesionalnosti.

Jedna od najbitnijih stavki svake selidbe i trasporta robe je vrieme trajanja svakog projekta. Kraće vrieme selidbe i transporta, automatski znači i niže troškove. Zbog našeg dugogodišnjeg iskustva možemo Vam garantovati da će sama selidba trajati u najkraćem mogućem roku i da ćemo ispoštivati sve dogovorene rokove, a uz iskustvo to nam omogućuju stručni kadrovi i potrebna oprema.

Bitna stavka koju Vam garantiramo je da ćemo se prilagoditi Vašem vremenu rada, jer smo mi tu za Vas i da ispoštujemo dogovor.

Svakako nas nazovite na navedeni broj telefona i dolazimo da se dogovorimo kako da Vam olakšamo selidbu i prjevoz tereta.

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23