POTREBAN MATERIJAL ZA SELIDBE

POTREBAN MATERIJAL ZA SELIDBE

Nasa agencija za selidbe I prevoz, u svom asortimanu nudi I kompletan materijal za pakovanje stvari. Pogledajte sta vam je sve potreno od materija za selidbe. Tako ste korak blizi uspesnoj selidbi.

KONTAKTIRAJTE NAS

1. KUTIJE ZA SELIDBU – KARTONSKE KUTIJE ZA PAKOVANJE

Kod nas mozete naci kutije za selidbe raznih dimenzija I debljine. Kutije su nezaobilazni materijal za selidbe.Naše kartonske kutije za selidbu se mogu reciklirati i proizvode se od sirovih materijala uzetih iz obnovljivih izvora. Sa svojom dvoslojnom izbrazdanom konstrukcijom one su dugotrajne i lagane i predstavljaju savršeno rešenje za selidbu domaćinstva i magacionerske potrebe. Kada su napunjene i zapečaćene naše kartonske kutije se mogu lako naslagati u vašim kolima ili u skladišnim prostorima. Zbog svog kvaliteta i čvrstoće selidbene kutije iz naše agencije se rastaviti posle upotrebe i kasnije ponovo koristiti za skladištenje ili selidbu domaćinstva.

Pogledajte kakve kutije nudimo…Saznajte vise o najpovoljnijem materijalnu za selidbe…

 

Kartonske kutije – troslojne standard
Dimenzije: 600x400x400 cm.
cena: 150,00 din/kom

Kartonske kutije – troslojne standard
Dimenzije: 500x500x500 cm.
cena: 190,00 din/kom

Kartonske kutije – troslojne standard
Dimenzije: 600x400x600 cm.
cena: 190,00 din/kom

Kartonske kutije – petoslojne standard
Dimenzije: 600x400x400 cm.
cena: 190,00 din/kom

Kartonske kutije – petoslojne standard
Dimenzije: 500x500x500 cm.
cena: 230,00 din/kom

Kartonske kutije – petoslojne standard
Dimenzije: 600x400x600 cm.
cena: 230,00 din/kom

2. TRAKE

Kada je o trakama rec – koriste se lepljive trake. Sa njima teret cinite kompaktnijim I laksim za manevrisanje. Lepljivim trakama se zatvaraju kartonske kutije I tako dodatno obezbejuju stvari. Lepljive trake su ne izostavan deo svake selidbe. U nasem asortimanu mozete pronaci veliki izbor lepljivih traka kao jednog od glavnih materijala za selidbe. Lepljive trake raznih dimenzija I boja. Ovaj osnovni materijal za pakovanje stvari koristi se podjednako za selidbe Beograd….Kao I za selidbe u Srbiji, medjunarodne selidbe,…

Cene:

providne trake

 • širine 5 cm_______dužine 30m ___ 95 RSD
 • širine 5 cm_______dužine 60m ___115 RSD

braon

 • širine 5 cm________dužine 50m ____100 RSD
 • širine 5 cm________dužine  60m____115 RSD

3. FOLIJE

Za selidbe koje mi obavljamo, uvek koristimo STREC FOLIJU I PUCKETAVU FOLIJU. One su takodje nezaobilazni materijal za selidbe. Kod nas ih mozete kupiti a mozete ih I dobiti u sklobu usluge KOMPLETNE SELIDBE, koje vrsimo.

STREC FOLIJA – Pogodna je za sve vrste pakovanja I zastite stvari tokom selidbe. Ima razlicite namene. Osnovna njihova karakteristika jeste da su veoma tanke, ali su izdržljive i obezbeđuju veliku stabilnost tovaru koji je upakovan u streč folije. Najveća prednost streč folije jeste što je vrlo rastegljiva, pa se u nju može upakovati teret bilo koje vrste.Bezbednost vaši stvari tokom selidbe prioritet je naše agencije, zato se trudimo, da osim brze i efikasne selidbe, obezbedimo i sve prateće elemente po veoma povoljnim uslovima, najboljim na tržištu.

PUCKETAVA FOLIJA – Tokom svake selidbe zadese se neke lomljive stvari, sitne stvari, osetljiv inventar. Najbolja zastita za ovakav tip stvari I jeste PUCKETAVA FOLIJA. Ona se primenjuje I za:

 • Staklo
 • Keramiku
 • Drvo
 • Mebl
 • Celik

 

Pogodna je za staklene elemente, sve vrste nameštaja, zaštitu mašina, sitnih predmeta, lomljivih predmeta, dragocenih predmeta.


Pucketava folija karakteristike:

 • vodonepropustiva
 • izuzetno laka
 • pogodna za oblikovanje oko predmeta
 • otporna na kidanje
 • postojana na toploti
 • ekološki prihvatljiva

4. NAMENSKE KUTIJE ZA SELIDBE

Ovo je dodatni materijal za selidbe. U nasoj ponudi nalaze se dve vrste namenskih kutija. Prva su garderober kutije za prevoz stvari, garderobe. Druge su namenske kutije za knjige. Mi smo jedini na trzistu, za sada, koji posedujemo ovakve kutije. One umnogome olaksavaju selidbe knjiga. Pogotovo ako su u pitanju selidbe biblioteke, bilo provatne bilo drzavne.

Nasa agencija za selidbe I prevoz Draskovic nudi kompletni materijal za selidbe. Kompletan profesionalni pribor za pakovanje I obezbedjivanje nasih stvari. Materijal za pakovanje selidbe dobijate BESPLATNO ukoliko ste korisnik nase usluge KOMPLETNE SELIDBE.

MATERIJAL ZA SELIDBE

TAKODJE CE VAM BITI POTREBNO:

1. JAKA VOLJA

2. ISKUSTVO

3. ORGANIZACIJA

4. STRUCNA RADNA SNAGA

Ukoliko zelite sami da organizujete, pakujete I selite vase stvari…Nadamo se da cete na nasem sajtu pronaci korisne informacija! Ukoliko odlucite da MI to uradimo za VAS…

 

KONTAKTIRAJTE NAS RADI DOGOVORA

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23