Najam radnika za selidbe Beograd

NAJAM RADNIKA ZA SELIDBE BEOGRAD

KAKO DA DOĐETE DO RADNIKA ZA SELIDBE BEOGRAD I ŠTA TREBA DA ZNATE

 

 

Naša agencija za selidbe i prevoz Beograd, Srbija, inostranstvo nudi pregršt usluga. Pored uslua koje su najtraženije:

 • KOMPLETNE SELIDBE
 • KAMIONSKI PREVOZ SELIDBE
 • KOMBI PREVOZ SELIDBE
 • KAMIONSKI I KOMBI PREVOZ ROBE
 • SKLADIŠTENJE
 • PROPRATNE USLUGE

Pored ovih usluga, nudimo i uslugu NAJAM RADNIKA ZA SELIDBE BEOGRAD. Ova usluga ima funkciju ukoliko ste odlučili da proces selidbe uzmete u svoje ruke. To znači da sami radite planiranje…sortiranje stvari, robe, nameštaja…pakovanje i obezbeđivanje stvari, robe, nameštaja…A ONDA VAM JE POTREBAN NEKO ko će raditi utovar i istovar vaših stvari, robe i nameštaja. Moramo reći:

NA PRAVOM STE MESTU!

Naša agencija za selidbe i prevoz veoma vodi računa o svojim zaposlenima koji su vrhunski radnici za selidbe Beograd. Iznova i iznova pronalazimo načine na koje bismo stimulisali i motivisali radnike da rade bolje. Uvođenjem bonusa i plaćanjem prekovremenog rada, naši zaposleni/radnici imaju visoku motivaciju da vama urade posao najbolje moguće. U našoj genciji za selidbe i prevoz to znači da se naši radnici ophode prema vašoj selidbi kao prema svojom. Sa opreznošću, radošću i punim poštovanjem.

 

NAJAM RADNIKA ZA SELIDBE BEOGRAD – POTRŽNJA

Najčešći primeri potrebe za radnicima su:

 • Raspoređivanje nameštaja i ostalih stvari u stanu, kući i poslovnom prostoru;
 • Radnici za utovar i istovar na Vašem vozilu ili vozilu koje ste unajmili za potrebe selidbe i transporta;
 • Radnici za selidbu koja ne zahteva transportno vozilo (npr, ako se selite u stan koji se nalazi u istoj ili susednoj zgradi) i drugi, mnogobrojni primeri.

 

NAJAM RADNIKA ZA SELIDBE BEOGRAD CENA

 

Cena iznajmljivanja radnika je od 500 – 3000din po radniku (zavisi od vrste i obima posla). Bilo da trebate jednog radnika ili više njih, stojimo Vam na raspolaganju 24h dnevno, 365 dana u godini.

 

NJAM RADNIKA ZA SELIDBE BEOGRAD

OSTALE USLUGE

 

 

 

 

NJAM RADNIKA ZA SELIDBEBEOGRAD

OSTALE INFORMACIJE

 

GARANCIJA NA STVARI ZA SELIDBE

Naša agencija daje vam garanciju da ništa neće biti polomljeno ili na bilo koji drugi način oštećeno. U suprotnom zakonski snosimo novčanu odgovornost za to. Garancija koju vama dajemo je za  vašu sigurnost a za nas je motivacija koja nas tera da svaki put budemo posvećeni poslu kao da selimo baš našu firmu.

 

KLIJENTI O NAŠOJ AGENCIJI

 1. Vlasnik sam trgovinskih radnji i u zadnje 3 godine dve prodavnice smo selili četiri puta. Svaki put smo

za prevoz robe zvali agenciju Drašković jer su ljudi od poverenja i veoma profesionalno rade svoj posao. Kompletno su nam spakovali robu i sa dva kombija iz dva puta smo sve prevezli. Kombi smo koristili iz praktičnog razloga jer nam se jedna od prodavnica nalazi u centru Beograda a druga u centru Novog Sada. Prevoz robe kombijem je daleko praktičniji nego prevoz kamionom. Veliki pozdrav za momke i svaka preporuka.

Vladimir Djurdjević, menadzer lanca prodavnica ‚‚Sinkok‚‚

 1. Hvala najlepše momcima iz agencije Dr . Sve moje preporuke imaju! Unajmila sam ih za selidbu svog stana kao i za prevoz robe kombije kada smo prevozili sirovine kojima trgujem. Sve su upakovali i prevezli. Hvala puno!

Andrijana Krčmar

 1. Ispred firme ‚‚Linea‚‚ želim da se zahvalim agenciji za selidbe i prevoz Dr jer su sa našim nameštajem postupali kao sa svojim. Koristili smo usluge ‚‚prevoz rebe kamionom‚‚ kao i ‚‚kombi prevoz nameštaja‚‚. Pošto je kod nas u pitanju nameštaj, momci su uradili demontažu i montažu nameštaja kao i kompletno pakovanje. Veliko hvala!Sve preporuke!

Milan Radojičić, pr firme ‚‚Linea‚‚

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23