Međunarodne selidbe

Međunarodne selidbe

Međunarodne selidbe su veliki događaj i kompleksna stvar za planiranje i kalkulaciju. Bilo da su u pitanju selidbe u inostranstvo ili selidbe iz inostranstva pred nama je veliko uživanje u promeni koja predstoji ali i velike obaveze u vezi same selidbe. Iz iskustva sa medjunarodnim selidbama, naučili smo da je dobro odrađena logistika i skrojeni plan-pola obavljenog posla. S tim u vezi pogledajte par koraka koji su neophodni u samom planiranju medjunarodnih selidbi!

PRONAŠLI STE PRAVOG PARTNERA ZA MEĐUNARODNE SELIDBE!

DA LI STE SPREMNI ZA VAŠE PRESELJENJE IZ SNOVA?

064/ 07 08 623

Međunarodne selidbe su veliki događaj i kompleksna stvar za planiranje i kalkulaciju. Bilo da su u pitanju selidbe u inostranstvo ili selidbe iz inostranstva pred nama je veliko uživanje u promeni koja predstoji ali i velike obaveze u vezi same selidbe. Iz iskustva sa medjunarodnim selidbama, naučili smo da je dobro odrađena logistika i skrojeni plan-pola obavljenog posla. S tim u vezi pogledajte par koraka koji su neophodni u samom planiranju medjunarodnih selidbi!

1. STAVIMO SVE NA PAPIR sve potrebno za MEĐUNARODNE SELIDBE

Jako je važno da sve što imamo da uradimo i sve što želimo da preselimo stavimo na papir. To je nasa navika i stvar koja umnogome olakšava posao. Ako radimo kompletne selidbe Beograd (ili neki drugi grad) – imamo plan na papiru. Kada radimo samo prevoz (prevoz robe, nameštaja, stvari, kamionski prevoz, kombi prevoz) – imamo plan na papiru! Kao i kada obavljamo posao pakovanja i skladištenja stvari, robe ili nameštaja – uvek imamo plan ispisan na papiru! Taj plan, taj papir je tokom celog procesa uz nas i ispostavlja se višestruko koristan.

2. LOGISTIKA, CARINA za MEĐUNARODNE SELIDBE

U zavisnosti od toga šta prevozimo ili selimo u inostranstvo ili iz inostranstva na umu moramo imati granice i samu carinu. Kontrola koju moraju proći sve stvari ili sva roba koju prenosimo moraju pratiti propisanu logistiku i papirologiju. Uigranost našeg tima i poznavanje svih pravila štedi vaše vreme i vaš novac. Ukoliko radimo međunarodne selidbe, selidbe u inostranstvo ili pak selidbe iz inostranstva, zajedno sa klijentom prolazimo svaki korak, svaki papir, svaku dozvolu potrebnu za preseljenje i prevoz.

3. DOZVOLE, DOKUMENTACIJA za MEĐUNARODNE SELIDBE

Selidbe u inostranstvo ili iz inostranstva su propraćene raznim pravilnostima, kako smo gore i naveli. Praktično sve što prenesete mora imati važeću dokumentaciju. Ukoliko vaš ljubimac ide sa vama, trebaće mu pasoš. Ukoliko selite svoje umetnine, one takođe moraju biti propraćene određenim papirima. Stvari koje selite možete i osigurati. Prevozniku koji vrši međunarodne selidbe, potrebne su dozvole za to. I tako dalje. Nemojte se uplašiti, međunarodne selidbe mogu da budu komplikovane ali i ne moraju. Ukoliko odlučite da svoje selidbe u inostranstvo ili iz inostranstva poverite nama, mi prolazimo sa vama kroz čitav proces potrebština. Papira, dokumentacija, dozvoja, taksi,…

MEĐUNARODNE SELIDBE – LOKACIJE

Mi kao agencija za selidbe i prevoz Drašković, imamo višegodišnje iskustvo u medjunarodnom selidbama. Selidbe u inostranstvo i selidbe iz inostranstva sa nama idu glatko. Više godina radimo kao agencija za seilidbe i prevoz po preporuci. Tek odnedavno imamo i svoj prostor na internetu. Čvrsto verujemo da je najbolja referenca u našem poslu – klijent. I da bolje od zadovoljnog klijenta i uspešne saradnje nema. Na to se oslanjamo iz dana u dan. Kod nas na sajtu uvek možete ostaviti otvoreno komentar. Pošto smo vama dostupni 24/7, uvek možete nazvati ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu. U našem poslovanju do sada smo pokrivali razne lokacije, gradove i države u Evropi kao i u EvroAziji.

Put u našem dosadašnjem radu kada su u pitanju međunarodne selidbe, odveo nas je u razne gradove i
države a neke od njih su:

• Nemačka
• Švajcarska
• Holandija
• Belgija
• Francuska
• Španija
• Češka
• Slovenija
• Hrvatska
• Bosna i Hercegovina
• Crna Gora

• Egipat
• Turska
• Poljska
U ovim zemljama imamo kako poslovne partnere tako i poznanstva sa firmama koje se bave istim poslom. To nam pomaže u prikupljanju informacija koje su jako važne za bilo kakvo preseljenje, prevoz ili transport. Posebno – selidbe u inostranstvo i selidbe iz inostranstva. Prijatelji i dobre poslovne veze
najbolja su prednost.

DA LI STE SPREMNI ZA NOVI ŽIVOT?
POGLEDAJTE NAŠE USLUGE

Uvek ste dobrodošli u našu agenciju. Ukoliko imate pitanja ili nedoumice, pozovite nas. Tu smo da otklonimo sumnje, da odgovorimo na pitanja i što je najvažnije da vam pružimo povoljne, inovativne usluge koje će vašu selidbu obaviti bez stresa! Pogledajte šta nudimo!

1. KOMPLETNA USLUGA PRESELJENJA – MEĐUNARODNE SELIDBE, SELIDBE U
INOSTRANSTVO, SELIDBE IZ INOSTRANSTVA

Ova usluga podrazumeva ceo paket u koji je uključeno sve od početka do kraja. Počevši od sortiranja, zaštite i obezbeđivanja stvari, robe i nameštaja. Preko rešavanja svih potrebnih dozvola, papira, celokupne dokumentacije koja je potrebna za međunarodne selidbe. Nakon toga, naravno utovar i istovar stvari, robe
ili nameštaja. Prevoz. Kamionski prevoz ili kombi prevoz. Kao i istovar prilikom dolaska na vašu novu adresu u inostranstvu.

GARANCIJA PAŽLJIVOSTI

Garancija koju dajemo našim klijentima, jako nam je važna. Ona osigurava klijenta i njegove stvari, robu i nameštaj a pre svega otklanja dobar deo stresa.

2. USLUGE KOMBI PREVOZA I KAMIONSKOG PREVOZA

Pored kompletne usluge međunarodne selidbe, nudimo i uslugu zasebnog prevoza. Naša agencija za selidbe i prevoz Drašković poseduje savremeni vozni park koji omogućava profesionalnu saradnju i vrhunski prevoz.

3. SKLADIŠTENJE I ODVOZ NEPOTREBNIH STVARI

Ukoliko se odlučite za međunarodne selidbe moguće je da ćete nekih stvari želeti da se rešite. Moguće je da ćete neke stvari želeti da sačuvate ali ne i da ih nosite u inostranstvo sa vama. Mi sve to razumemo, zato vam nudimo usluge SKLADIŠTENJA I ODVOZ NEPOTREBNIH STVARI. Naši magacini, prostori za skladištenje prostiru se na preko 1000m2 sa konstantnim video nadzorom. Prostorije se redovno čiste i dezinfikuju. Vrši se EKO DERATIZACIJA. Suvi su i prikladni kako za manje tako i za veće stvari, robnu ili nameštaj. Osim toga, uspešno se rešavamo svih nepotrebnih stvari. Pošto smo ponosni da ekološku osvešćenost svakog zaposlenog, vaše nepotrebne stvari sortiramo i odvozimo na reciklažu.

Dragi budući klijenti!

Ponosni smo na naš rad i vaša ostvarenja i želimo da doprinesemo tome.

NEKA VAŠE MEĐUNARODNE SELIDBE PREDSTAVLJAJU KORAK NAPRED U NAŠEM I VAŠEM LIČNOM PROSTORU KAO I NA KOLEKTIVNO PLANU!
STUPIMO U KONTAKT

Vaš partner za selidbe i prevoz

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23