Međunarodna selidba

Međunarodna selidba

Međunarodna selidba i Selidba je sama po sebi veliki zadatak. Selite se iz poznatog u nepoznati prostor, menjate ljude i okruženje, potrebno je da sve svoje stvari prenesete sa tačke A do tačke B. Samim tim je međunarodna selidba još veći stres od lokalne, jer pored duže relacije idete tamo gde važe drugi propisi.

Šta su glavne brige prilikom međunarodne selidbe?

 •  Materijali za oblaganje, zaštitu, montažu i demontažu stvari
 •  Teški tereti
 •  Dug put i daleke destinacije sa mnogo stvari
 •  Sladištenje određenih stvari dok ste u inostranstvu
 •  Cena selidbe
 •  Dokumentacija

Mnogo toga što selite je lomljivog tipa i potrebno je isto zapakovati na adekvatan način. Dobro zapakovane stvari prilikom selidbe omogućavaju vama da se preselite bez stresa jer se stvari ne pomeraju u transportu, fioke se ne otvaraju i ivice vašeg nameštaja se ne mogu oštetiti.

Naš tim eksperata poseduje svo znanje i alate kako bi vaše stvari u transportu bile fiksirane i stigle u istom stanju na odredište. Pored materijala za oblaganje vaših stvari, kako se površine ne bi oštetile, imamo i alate za montažu i demontažu nameštaja. Na ovaj način bezbedno se prenose i specijalni tereti poput klvira, sefova, bilijar stolova i slično.

Jedna od glavnih stvari koja vas može zabrinuti je sam put. Pored toga što je vožnja duga i morate je preći, izazov je preneti stvari potpuno bezbedno i bez oštećenja. Sam put je najmanja briga, naši vozači su pravi profesionalci tako da put koji je potrebno prevaliti je u potpunosti naša briga a i zadovoljstvo. Dok ste u inostranstvu, nudimo vam i uslugu skladištenja stvari. Naša skladišta imaju nadzor, suva su, bezbedna i samo vaša. Možete nas kontaktirati sa svim pitanjima i mi ćemo vam lako i brzo izaći u susret!

Verovatno mislite da će selidba biti preskupa. Selidbe nisu bauk ali budite sigurni da će vas koštati više ukoliko se nešto od vaših dragocenosti ošteti. Zato je bitno da planirate budžet i konktatirate nas kako bismo uradili besplatnu procenu selidbe. Na taj način sve vaše troškove znate unapred i ne razmišljate o potencijalnim gubitcima.

Poslednja stavka koju navodimo je svakako neophodna dokumentacija. Međunarodna selidba zahteva proceduru i dobro planiranje. Potrebno je da na vreme planirate dokumentaciju s obzirom da se radi o prevozu tj. izvozu i uvozu nekomercijalne robe. Procedura kod međunarodne selidbe razlikuje se od klasične carinske procedure pri uvozu i izvozu komercijalne robe.

Možemo Vam ponuditi:

 •  besplatne konsultacije oko potrebne dokumentacije
 •  carinsko posredovanje kod uvoza/izvoza stvari za selidbu
 •  organizacija drumskog, LCL/FCL pomorskog i avio prevoza
 •  eksportno pakovanje selidbenih stvari za drugu državu
 •  organizaciju isporuke stvari u objekat na odredišnoj lokaciji u drugoj zemlji
 •  diplomatske selidbe

Ukoliko vas brine nešto od navedenog, potrebna vam je profesionalna pomoć pri selidbi! Vaše je da nas kontaktirate i dogovorite detalje, tako da u potpunosti budete uključeni u proces, znate u svakom momentu šta se sa vašim stvarima dešava, a vaše stvari samo stignu na lokaciju bez brige, dok vi putujete i spremate se za nešto lepše!

 

Za sve informacije molimo Vas da nas kontaktirate.

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23