MATERIJAL ZA PAKOVANJE SELIDBE

MATERIJAL ZA PAKOVANJE SELIDBE

Sve što vam je potrebno od materijala za selidbe Beograd, Srbija, inostranstvo

 

MATERIJAL ZA PAKOVANJE SELIDBE. Savetujemo vam da kada sve smislite u glav, stvarite to I na papir kako biste tokom selidbe imali sve na jednom mestu. Materijal je pre potreban, pronađite dobroo snabdevenu fabriku I pouzdanog prodavca koji će vam uputiti na novo I bolje. Naša agencija z asleidbe I prevoz Drašković – SD veoma pridaje materijalima I pakovanju stvari za selidbu. Smatramo da je to korak koji na pomaže da, između ostalog, sačuvamo stvari od grebanja, prljanja, lomljenja, I tako dalje. Mi kada radimo selidbe Beograd, Srbija ili inostranstvo imamo dvostruku pripremu za prevoz. Odnosno dodatno obezbeđivanje stvari. Savet -kada ste stvari dobro upakovali, pre nego što ih smestite u kombi ili kamion ili pick up ili automobil – postavite debeli material I sve stvari pričvrstite I fiksirajte kanapom sa sajlom.

Donosimo vam spisak potrebnog materijala za selidbe

Beograd, Srbija, inostranstvo

1. Kartonske kutije za selidbe

Kod nas mozete naci kutije za selidbe raznih dimenzija I debljine. Kutije su nezaobilazni materijal za

selidbe.Naše kartonske kutije za selidbu se mogu reciklirati i proizvode se od sirovih materijala uzetih iz obnovljivih izvora. Sa svojom dvoslojnom izbrazdanom konstrukcijom one su dugotrajne i lagane I predstavljaju savršeno rešenje za selidbu domaćinstva i magacionerske potrebe. Kada su napunjene I zapečaćene naše kartonske kutije se mogu lako naslagati u vašim kolima ili u skladišnim prostorima. Zbog svog kvaliteta i čvrstoće selidbene kutije iz naše agencije se rastaviti posle upotrebe i kasnije ponovo koristiti za skladištenje ili selidbu domaćinstva. Pogledajte kakve kutije nudimo…Saznajte vise o najpovoljnijem materijalnu za selidbe…

2. Namenske kartonske kutije za selidbe

Ovo je dodatni materijal za selidbe. U nasoj ponudi nalaze se dve vrste namenskih kutija. Prva su garderober kutije za prevoz stvari, garderobe. Druge su namenske kutije za knjige. Mi smo jedini na trzistu, za sada, koji posedujemo ovakve kutije. One umnogome olaksavaju selidbe knjiga. Pogotovo ako su u pitanju selidbe biblioteke, bilo provatne bilo drzavne.

3. Streč folija

Pogodna je za sve vrste pakovanja I zastite stvari tokom selidbe. Ima razlicite namene. Osnovna njihova karakteristika jeste da su veoma tanke, ali su izdržljive i obezbeđuju veliku stabilnost tovaru koji je upakovan u streč folije. Najveća prednost streč folije jeste što je vrlo rastegljiva, pa se u nju može upakovati teret bilo koje vrste.Bezbednost vaši stvari tokom selidbe prioritet je naše agencije, zato se trudimo, da osim brze i efikasne selidbe, obezbedimo i sve prateće elemente po veoma povoljnim uslovima, najboljim na tržištu.

4. Pucketava folija

Tokom svake selidbe zadese se neke lomljive stvari, sitne stvari, osetljiv

inventar. Najbolja zastita za ovakav tip stvari I jeste PUCKETAVA FOLIJA. Ona se primenjuje I za:

• Staklo

• Keramiku

• Drvo

• Mebl

• Celik

Pogodna je za staklene elemente, sve vrste nameštaja, zaštitu mašina, sitnih predmeta, lomljivih predmeta, dragocenih predmeta.

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23