MALE MINI SELIDBE BEOGRAD

MALE MINI SELIDBE BEOGRAD

NAJPOVOLJNIJE SELIDBE U BEOGRADU

064/ 07 08 623

 • ZA MANJU KOLIČINU STVARI

 • SELIDBE KOMBIJEM

 • NA RASPOLAGANJU SMO VAM 24/7

 • POVOLJNE MINI SELIDBE BEOGRAD

STA SU MALE MINI SELIDBE BEOGRAD

Male mini selidbe Beograd su kategorija selidbi pod kojom podrazumevamo selidbe manje kolličine stvari. Prevoz koji se koristi za mini selidbe je kombi prevoz. Kombi prevoz je majprakticnije resenje ya grad Beograd i moze da preseli malu i srednju kolicinu vasih stvari. Za mini selidbe Beograd obično se opredeljuju studenti za svoje studentske selidbe…kao i ljudi sa malo inventara – prelayeći u drugi stan…kao i klijenti koji su prodali svoj stan ili ga kupili sa kompletnim nameštajem. Mini selidbe Beograd služi svima onima sa manjom količinom stvari – do 2 komada nameštaja, ličnim stvarima i sitnicama iz kuće.

KAKO DA ZAKAŽETE MALE MINI SELIDBE BEOGRAD

Pre svega, savetujemo vam da zakažete BESPLATNU PROCENU vaše selidbe. Tako možemo tačno da ustanovimo vaše potrebe i tip selidbe koji vam je potreban. To možete uraditi linkom na kontakt, možete poslati upit na VIBER sa slikama i snimcima inventara za selidbu. Nakon procene znaćete tačno cenu za mini selidbe Beograd kao i za svaku drugu selidbu koja je potrebna.

NAŠE USLUGE – MALE MINI SELIDBE BEOGRAD

Kada se radi o uslugama koje vršimo u okviru mini selidbe Beograd, one su sledeće:

 1. RADNICI ZA SELIDBE – Naši zaposleni, stručni su i obučeni za bilo koju vrstu selidbe. Za mini selidbe u Beogradu, višestruko su korisni. Omogući će vam selidbu bez muke. Obaviće utovar i istovar. Sa radnicima za selidbu, nećete morati stvari da nosite, teglite i sto puta da se vraćate po njih. Uslugu mini selidbe Beograd, obavljamo i bez radnika. Ukoliko procenite ili želite sami da nosite i premeštate stvari naš povoljan kombi prevoz je tu za vas!

   

 2. KOMBI PREVOZ – U našoj ponudi su dve vrste kombi prevoza iz našeg savremenog voznog parka. Kombi elidbe će rešiti sve što je vama potrebno za Mini selidbe Beograd.

MALE MINI SELIDBE BEOGRAD – ISTOG DANA

Mini selidbe ne zahtevaju mnogo vremena. One mogu da se rade i bez prethodne procene selidbe. A što je najbitnije mogu da se rade – ISTOG DANA od poziva. Preselićemo vas brzo i jednostavno i to možemo uraditi odmah. Uz savremeni vozni park i vredne radnike za selidbu sve je lakše. KONTAKTIRAJTE NAS

 

NAŠ BLOG

Na našem blogu možete pronaći korisne informacije i savete. Kako za mini selidbe Beograd tako i za ostale tipove selidbe i usluge koje nudimo i vršimo.

ISTRAŽI BLOG

 

OSTALE USLUGE

Pored mini selidbe Beograd, nudimo selidbe različitog tipa. U tu grupu spadaju KOMPLETNE SELIDBE, SELIDBE POSLOVNOG PROSTORA, SLEIDBE U BEOGRADU ITD. Što se tiče prevoza, u svakom trenutku su vam na raspolaganju naš kombi prevoz i kamionski prevoz. Pogledajte i još neke usluge koje vam mogu biti korisne:

 1. SKLADIŠTENJE

  Za sve vaše svari, robu ili nameštaj kojima treba čist, suv i održavan prostor u Beogradu. Naše skladište ima video nadzor što čini da su vaše stvari sa nama uvek bezbedne.

  SAZNAJ VIŠE…

   

 2. TRANSPORT SPECIJALNIH TERETA

  Imamo 15.godina iskustva u prevozu/transportu specijalnih tereta i teških stvari. Od kabastog nameštaja, preko klavira do sefova.

  SAZNAJ VIŠE…

   

 3. PAKOVANJE STVARI ZA SELIDBU

  Vršimo kompletno planiranje selidbe, sortiranje vaših stvari, robe i nameštaja kao i pakovanje stvari za selidbu sa celokupnim profesionalnim materijalima.

  SAZNAJ VIŠE…

   

 4. MATERIJAL ZA SELIDBU

  Posedujemo kompletan materijal potreban za bezbednosno pakovanje stvari. Robe i nameštaja. Pogledajte koje materijale koristimo.

  SAZNAJ VIŠE…

   

 5. DEMONTAŽA I MONTAŽA NAMEŠTAJA

  Ukoliko vaša selidba zahteva demontažu i montažu nameštaja – na pravom ste mestu. Učinićemo da svaka stvar bude lakša za nošenje. Sa nama se ni jedan šraf ne izgubi.

  SAZNAJ VIŠE…

   

 6. NAJAM RADNIKA ZA SELIDBU

  Uz radnike za selidbu je sve lakše. Naši zaposleni su vam na raspolaganju 24/7. Pored obuke koju su morali da prođu, njihovo iskustvo je neprikosnoveno.

  SAZNAJ VIŠE…

   

 7. ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI

  Kada su u pitanju selidbe, uvek postoje nepotrebne stvari. Radi velikog zahteva klijenta, ovo je nova usluga. Nemojte se brinuti, vaše nepotrebne stvari će biti odnošene na pravo mesto. Na reciklažu ili će biti dodeljene nekome kome trebaju.

  SAZNAJ VIŠE…

POZOVITE NAS RADI KONSULTACIJA I DOGOVORA

064/ 07 08 623

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23