Kombi Selidbe Beograd

KOMBI SELIDBE BEOGRAD

SELIDBE KOMBIJEM

BEOGRAD

064/ 07 08 623

NAŠA DOSTUPNOST: 24/7

LOKACIJE: Obavljamo prevoz i selidbe na teritoriji Beograd, Srbije i inostranstva.

KO: Profesionalna agencija za selidbe i prevoz

KAKO: Kombi prevoz selidbe – profesionalno, jednostavnije, jeftinije

Kombi Selidbe Beograd je najčešći vid transpotra stvari, robeobe i nameštaja – kada se radi o selidbama u Beogradu. Neke selidbe smo, na zahtev klijenata a na našu preporuku, obavljali kombijem iz dva puta, umesto kamionom. Prosto je, kombi prevoz selidbe su praktičnije i jednostavnije. Naš koncept saobraćaja u Beogradu zna da bude komplikovan. Bilo da su u pitanju uske ulice, gužva ili nedostatak parking mesta koje je pogodan za naprimer kamion. Bilo da je u pitanju veći kamion ili manji kamion. Kombi je tu savršeno rešenje.

Naša agencija za selidbe i prevoz Drašković, u sklopu svog voznog parka poseduje dva tipa kombija. Veći i manji kombi prevoz selidbe.


Dimenzije kombi vozila:

  • dužina tovarnog prostora: 3.20 m
  • visina tovarnog prostora: 1,85 m
  • širina tovarnog prostora: 1,80 m
  • ukupna nosivost: 1500 kg

    NAPRAVITE BESPLATNU PROCENU

 

KOMBI SELIDBE – PREDNOSTI

 

1. LAKŠE

Sa kombijem je mnogo lakše prići bilo kojoj zgradi, ući u bilo koju ulicu i pronaći mesto za parkiranje. Kombi prevoz selidbe su jako pogodni za gradove i predstavljaju laka rešenja za vaš izazov selidbe Beograd. Mi smo tu da stručnim savetima i profesionalnim akcijama učinimo vaše selidbe Beograd, selidbe Srbija, međunarodne selidbe – lakšim i jednostavnijim.

2. BRŽE

Kombi je prevozno sredstvo koje se snalazi u svim delovima grada. Na otvorenom ili zatvorenom putu. Brzo prevozno sredstvo čija je mobilnost jedna od glavnih karakteristika. Naša agencija za selidbe i prevoz poseduje savremeni vozni park u čijoj jedinioci imamo vise raspoloživih kombi vozila. Kombi selidbe su naša specijalnost. Rezervisite vaše kombi selidbe Beograd.

3.JEFTINIJE

Pored toga što naša agencija svim svojim klijentima rado izlazi u susret i vrši besplatnu procenu selidbe, usluga kombi prevoza robe je dodatna pogodnost koja štedi vaš novac. Procena je da je kombi prevoz u proseku oko 30% jeftiniji od kamionskog prevoza, pa su selidbe kombijem pravo rešenje ukoliko ne želite da potrošite previše novca.

KOMBI PREVOZ – SELIDBE

Selidbe kombijem vršimo na čitavoj teritoriji grada Beograda, Srbije. Kao i na teritoriji država Evrope – međunarodne selidbe.

Selidbe Beograd– kombijem- najpraktičnije zbog gužbe, nedostatka parking mesta, prostora, infrastruktike, uskih prolaza,…

Selidbe Srbija – kombijem- velika mobilnost kombija. Pouzdano i brzo. Selidbe kombijem u Niš, Novi sad, Kragujevac, Kruševac. Selidbre kombijem Subotica, Sombor, Kikinda, … Selidbe kombijem (kombi selidbe) vršimo u svim gradovima Srbije.

Međunarodne selidbe – kombijem- Kombi se koristi kada su u pitanju selidbe manjeg i srednjeg obima. Međutim, klijenti nekada biraju dva kombija za svoje selidbe – umesto selidbe kamionom. To samo još jednom potvrđuje da je kombi prevozno sredstvo sa dodatnim pogodnostima.

KOMPLETNE SELIDBE

Kompletne selidbe su jedna od najčešće traženih usluga u našoj agenciji. To je vrsta usluge koja obuhvata čitav proces selidbe. Od pravljenja plana do raspakivanja stvari. Ovakav tip selidbe se može vršiti i kombijem i kamionom. U zavisnosti od vaših želja kao i obima stvari za selidbu. Kompletne selidbe kombijem Beograd.

SAZNAJ VIŠE…

BLOG

Ideja nam je da preko blog postova informišemo o samom procesu selidbe kako bismo vam pomogli, ukoliko se odlučite da stvari preuzmete u svoje ruke. Naše iskustvo kaže da moramo da dajemo da bismo dobili.. Pratite naš blog!

SAZNAJ VIŠE…

 

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23