Kombi prevoz robe

UKOLIKO VAM TREBA TRANSPORT/PREVOZ VAŠE ROBE NA PRAVOM STE MESTU!

DOBRODOŠLI U PROFESIONALNU AGENCIJU ZA SELIDBE I PREVOZ

Kombi prevoz robe je jedan od najtraženijih vidova transporta. Pogodan je za prevoz robe, stvari i nameštaja manjeg i srednjeg obima. Prevoz robe kombi vozilima  je posebno poželjan kada je u pitanju transport u gradu kao što je Beograd. Ulice Beograda znaju da predstavljaju problem zbog svoje gužve i same infrastrukture koja nije osmišljavana za količinu vozila koja je danas aktivna.

KOMBI PREVOZ ROBE BEOGRAD, SRBIJA I INOSTRANSTVO

NAŠA VOZILA

KOMBI PREVOZ BEOGRAD

Sva teretna vozila nosivosti do 3,5 tone nemaju vremensko ograničenje za kretanje gradskom zonom u odnosu na kamionski saobraćaj, što upravo znači neograničeno kretanje kroz Beograd kombi vozilima. Za dostavu ili preuzimanje robe pozovite nas da se dogovorimo kada vama odgovara da se obavi transport, ili u slučajevima preseljenja kada vama odgovara da se obavi selidba. Dobar plan prevoza je odrađeno pola posla zato pozovite i rezervišite na vreme teretno vozilo.

Posedujemo savremeni vozni park cija vozila imaju nisku potrosnju benzina . Ustedu takodje postizemo dobrim koordinisanjem naseg strucnog tima kao I sa

konstantnim upoznavanjem nasih puteva.

SELIDBE KOMBI VOZILIMA

Selidbe Beograd kombi vozilima mogu biti izuzetno dobar vid prevoznog sredstva u slučajevima gde je nemoguć prilaz kamionima. To umanjuje troškove selidbe jer je angažovano manje teretno vozilo a kod velikih selidbi uz dobru organizaciju sa naše strane i sa iskusnim radnicima sa 2 kombi vozila ili iz nekoliko puta selidba se može obaviti bez ikakakvih problema.

Nudimo kompletne selidbe Beograd kao i zaseban prevoz kombijem i kamionom ali ukoliko se odlučite da sami pripremite i spakujete stvari, robu ili nameštaj pratite naš blog i pročitajte savete kako da sami organizujete selidbu i troškove preseljenja svedete na najmanju moguću meru.

NAŠI ZAPOSLENI

Naši zaposleni su obučeni i veoma stručni za takvu vrtu snalaženja. Pored Beograda, uslugu prevoza robe vršimo i po celoj Srbiji kao i u inostranstvu. U Srbiji smo do sada pokrivali razna područja uključujući:

• Novi Sad

• Sombor

• Subotica

• Niš

• Leskovac

• Zlatibor

• Vrnjačka banja kao i u ostalim gradovima naše zemlje.

Što se tiče transporta odnosno prevoza robe u inostranstvo, naše iskustvo do sada odveelo nas je u:

• Bosna i Hercegovina

• Hrvatska

• Slovenija

• Makedonija

• Grčka

• Egipat

• Nemačka

• Holandija kao i ostale zemlje Evrope.

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23