KOLIKO KOSTA SELIDBA U BEOGRADU

KOLIKO KOSTA SELIDBA U BEOGRADU

Ovo je jedno od glavnih pitanja kada se govori o selidbama u Beogradu – KOLIKO KOSTA SELIDBA U BEOGRADU. Ovo pitanje je ujedno i najteze jer znamo da na cenu uticu razni faktori. Isto tako, znamo da je svaka selidba drugacija i da je svaka selidba prica za sebe. Shodno tome, evo nekih smernica za pitanje – koliko kosta selidba u beogradu…I na koji nacin mozete da izracunate tacnu cenu.

064 07 08 623

POVOLJNE I PROFESIONALNE SELIDBE

SAZNAJ VISE

KOLIKO KOSTA SELIDBA U BEOGRADU

PARAMETRI ZA IZRACUNAVANJE CENE SELIDBE

 

Postoji vise parametara koji vam omogucavaju uvid u cenu selidbe i prevoza. Bilo da su u pitanju selidbe Beograd, selidbe Srbija ili medjunarodne selidbe – postoje odredjeni parametri na osnovu kojih se odredjuje cena. Pa!Izvolite! Ako je i vasepitanje KOLIKO KOSTA SELIDBA U BEOGRADU – evo odgovora!

Sta sve utice na cenu:

  • Kolicina stvari koje je potrebno preseliti
  • Lokacija. Gde se selite – predjeni kilometri
  • Cime se vrsi prevoz – selidbe kamionom ili kombi selidbe
  • Da li trebate uslugu pakovanja stvari, robe, namestaja
  • Da li vam je potrebno skladistenje

 

Odgovori na ovva pitanja omoguci ce vam tacno izracunavanje cene za selidbe Beograd. Kao i za izracunavanje cene za selidbe Srbija i medjunarodne selidbe. Koliko kosta selidba u Beogradu, najbolje cemo izracunati ako zakazete besplatnu procenu vase selidbe

ZAKAZI BESPLATNU PROCENU I SAZNAJ TACNU CENU SELIDBE

 

SAZNAJ OVDE

IZABERITE NACIN NA KOJI CEMO IZVRSITI BESPLATNU PROCENU VASE SELIDBE

  1. IZLASKOM NA TERENKoliko kosta selidba u Beogradu, mozete saznati besplatnom procenom selidbe. Izlazimo na teren, dolazimo i utvrdjujemo kolicinu stvari, radimo popis i pravimo okviran plan selidbe. Razgovorom utvrdjujemo sve parametre selidbe Beograd, selidbe Srbija ili medjunarodne selidbe. Dovoljno je da pozovete broj telefona 064-07 08 623 i zakazujemo izlazak na teren i besplatnu procenu vase selidbe.
  2. VIBER KOMUNIKACIJA (FOTOGRAFIJE I VIDEO)Preko mreze VIBER, mozete nas kontaktirati. Posaljite nam kratak tekst gde se selite, koliko stvari imate i koje usluge zelite i posaljite nam preko viber a. Takodje, mozete uslikati vase stvari, robu ili namestaj i poslati nam. Mozete napraviti i video svog inventara i poslati nam. Ovaj nacin je bry i jednostavan zakomunikaciju.
  3. ONLINEUkljucimo se online! U vremenu Korona virusa shvatamo da je cuvanje zdravlja najbitnije. Selidbe i prevoz obavljamo uz sve propisane mere i ukoliko zelite prvi korak vase selidbe mozemo obaviti ONLINE. Ukljucimo se!

 

NASE USLUGE:

1. KOMPLETNE SELIDBE

SAZNAJ VISE

2. KOMBI PREVOZ ROBE

SAZNAJ VISE

3. SELIDBE KOMBIJEM

SAZNAJ VISE

4. KAMIONSKI PREVOZ ROBE

SAZNAJ VISE

5. SELIDBE KAMIONOM

SAZNAJ VISE

6. PAKOVANJE STVARI ZA SELIDBE

SAZNAJ VISE

7. SKLADISTENJE

SAZNAJ VISE

 

SELIDBE BEOGRAD, SELIDBE SRBIJA, MEDJUNARODNE SELIDBE

KORAK PO KORAK

 

1. PRAVIMO PLAN

Kada su u pitanju selidbe beograd, potrebno je napraviti plan. U zavisnosti od lokacije u Beogradu

potrebno je misliti I obezbediti parking ispred zgrade ili kuce. Buduci da pokrivamo sve lokacije u

Beogradu, znamo koliki problem moze biti praking. Pogotovo na lokacijama kao sto su Stari grad,

Dorcol, centar grada…U praniranje, selidbe beograd, takodje spada planiranje pakovanja. Sta prvo

spakovati? Kako spakovati? Koji je najbolji materijal za zastitu teskog namestaja ili lomljivih stvari?

 

2. PAKUJEMO

Kao sto smo napomenuli, pakovanje je jako bitna stvar. Ako dobro spakujemo stvari I oznacimo ih, vi necete morati da ih trazite. Drugo, dobro upakovane stvari bitno smanjuju mogucnost lomljenja ili guljanja vama znacajnih predmeta. Bilo da obavljamo selidbe beograd ili selidbe srbija ili medjunarodne selidbe, proces je uvek isti. Cilj je najbolje moguce obezbediti, spakovati I oznaciti stvari za selidbu kako bi sve vase svari ostale citave I na jednom mestu.

 

3.PRENOSIMO

Prenos namestaja, IT uredjaja, stvari je najdelikatniji trenutak selidbe. Tada moramo biti najpazljiviji. Kada su u pitanju selidbe beograd imali smo iskustva sa novim zgradama bez lifta, sa starim zgradama koje imaju uske prolaze I vrata…Sve to otezava prenos stvari, pogotovo kada su stvari teske, glomazne ili lomljive. Kao I prevoz specijalnih tereta. Nasi zaposleni odlicno pronalaze resenja za prenos svih stvari u bilo kom prostoru. Selidbe beograd daju mnogo izazova. Nasi zaposleni su obuceni I profesionalni I zato agencija za selidbe I prevoz DRASKOVIC daje potpunu GARANCIJU na sve stvari kojih se dotaknemo!

 

4.PREVOZIMO

Ni jedan grad nije van nasih domasaja pa tako ni selidbe beograd. Selidbe beograd funkcionisu jako dobro I kombi prevozom I kamionom. Sto se tice kombi prevoza za selidbe beograd, one su najprakticnije zbog ulica, parkinga I strmih ulica koje ima Beograd. I kombi prevoz I prevoz kamionom su deo naseg novog voznog parka koji je od sada na raspolaganju za sve vase potrebe.

 

5. SKLADISTENJE ROBE I STVARI

Ako morate da odlozite stvari do useljenja u novi prostor ili nemate mesta za stvari koje ne zelite da bacite…Za to postoji resenje! Nas skladisteni prostor nudi cist I suv prostor za vase stvari I robu. Prostor mozete iznajmiti na mesec, dan ili cak sat. Skladiste je pod video nadzorom 24/7i bezbednost je zagarantovana a prostorije su prostrane, zasticene I pogodne kako za sitne stvari tako I za krupne stvari.

 

NAJPOUZDANIJA AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SERBIJA, INOSTRANSTVO

064 07 08 623

te.

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23