KAMIONSKI PREVOZ

KAMIONSKI PREVOZ – BEOGRAD, SRBIJA, INOSTRANSTVO

Kamionski prevoz robe, kamionski prevoz selidbe

DOSTUPNOST: Vama smo na raspolaganju 24 casa dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

AGENCIJA: Agencija za selidbe I prevoz

BESPLATNA PROCENA: Besplatna procena selidbe ili prevoza pomaze vam da izracunate cenu za svoju selidbu ili prevoz.

KONTAKT: 064 07 08 623

Kamionski prevoz odlican je izbor za srednju ili vecu kolicinu stvari od 3t do 5t, kao I od 5t do 7t nosivosti. Kamionski prevoz kao uslugu, najcesce smo vrsili kada su u pitanju: selidbe poslovnog prostora, selidbe IT fime, selidbe lokala, selidbe ordinacija,…Takodje, kamioski prevoz koristili smo najcesce kada su u pitanju selidbe kuca. Kammionski prevoz najredje smo obavljali za selidbe Beograd. Beograd je grad guzve, nemoguceg saobracaja I paarking mesta. Kamionski prevoz tu otezava stvari te se ljludi odlucuju za kombi prevoz u Beogradu. Za medjugradske selidbe, sa vise stvari ili robe, koriste se pak kamionski prevozi.

SAZNAJTE KOJI PREVOZ JE NAJBOLJI ZA VAS

Pozovite

DIMENZIJE KAMIONA:

Kamion nosivosti 3.5t obložen i pripremljen za selidbe, dimenzija tovarnog dela 4.1m x 2.1m x 2.1m po ceni od 4500rsd po gradu ili od 50rsd/km van grada.

Kamion nosivosti 5-7t obložen i pripremljen za selidbe, demenzija tovarnog dela 6.2m x 2.4m x 2.5m po ceni od 6000rsd po gradu ili od 70rsd/km van grada.

KAMIONSKI PREVOZ ROBE

Ukoliko imate robu, kancelarijski namestaj ili bilo koji drugi inventar, kamionski prevoz je idealna stvar. Po pravilu transporta, svaka vrsta robe se mora obezbditi I dobro spakovati kako ne bi doslo do ostecenja robe prilikom prevoza. Mi u paleti nasih usluga nudimo I pakovanje stvari za selidbu kao I pakovanje robe. Ukoliko imate prodavnicu I selite je. Mi smo pravi izbor. Ukoliko vasa roba treba transport do magacina. Tu smo! Ukoliko trebate kamionski prevoz robe do prodajnih objekata…Na usluzi smo vam 24/7. Ako se odlucite za kamionski prevoz I zelite da saznate vise o pakovanju robe,stvari, namesta pogledajte ovde.

SELIDBE KAMIONOM

Selidbe kamionom su prava usluga za vas ukoliko imate vise stvari. Prevozimo sve od sitnih, lomljivih detanja do krupnog tereta. Sa nasim savremenim voznim parkom I zaposlenima koji su dobro obuceni za selidbe – budite bezbedni I mirni! Vase stvari su sa nama bezbedne a selidba laka I bez stresa. Kamionski prevoz selidbe omogucava vam selidnu iz prve. Nasa dva modela kamiona odgovaraju svakim potrebama. Pozovite nas kako bismo ustanovili sta je najbolje za vasu selidbu.

BESPLATNA PROCENA

KAMIONSKI PREVOZ BEOGRAD

Kamionski prevoz Beograd odnosi se na samu lokaciju Beograd. Iako je Beograd poznat po svom neprohodnom saobracaju, za nase zaposlene nista ne predstavlja problem. Uspesno savladavanje guzve, pronalazenje parkinga. Vrsimo utovar I istovar robe kao I kompletnu pripremu robe za kamionski prevoz. Nasa agencija za selidbe I prevoz Draskovic koristi savremeni vozni park. Vama su na raspolaganju dva tipa kamiona:

  • Manji kamion – od 3t do 5t nosivosti.
  • Veci kamion – od 5t do 7t nosivosti
  •  

KAMIONSKI PREVOZ SRBIJA

Usluge kamionskog prevoza obavljamo kako u Beogradu tako I po celoj Srrbiji. Kamionski prevoz Srbija obavlja se kako u centralnoj tako I u istocnoj, zapadnoj I severnoj Srbiji. Nasa firma postoji vec 10.godina. Tokom tog perioda zaradili smo klijente koji se vracaju I preporucuju nas…Isto tako, stekli smo poslovne partnere bez kojih nije bilo moguce obavljati selidbe u nekim krajevima Srbije I inostranstva. Oni su nam od koristi, izmedju ostalnog, I kada se nadjemo na nepoznatom terenu…Tako da…nijedan grad I nijedna druzava ne predstavlja nepoznanicu I teskocu za nas! ZAKAZITE SVOJU BESPLATNU PROCENU!

KAMIONSKI PREVOZ INOSTRANSTVO

Ukoliko se odlucite da vase selidbe I vasu robu prepustite nama…Ono sto mozete da ocekujete je:

  • Bezbednost vase robe, stvari I namestaja
  • Profesionalni vozni park
  • Pripremu/pakovanje robe, stvari, namestaja za selidbu
  • Utovar I istovar
  • Demontazu I montazu namestaja, sprava,…

AKO TRAZITE NAJBEZBEDNIJI KAMIONSKI PREVOZ – NA PRAVOM STE MESTU!

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23