Demontaža i montaža nameštaja

DEMONTAŽA I MONTAŽA NAMEŠTAJA

Demontaža i montaža nameštaja. Deo svakog procesa selidbe je demontaza I montaza namestaja. Proces demontaze imontaze namestaja zahteva preciznost I temeljitost. Cilj je rastaviti I sastaviti svaki komad namestaja a ne ostetiti ga I ne izgubiti ni jedan njegov deo. Potreba za demontazom I montazom namestaja zavisi od mnogo stvari:

• Na koji sprat se selite, sa kog sprata se selite

• Da li namestaj moze da se rasklopi

• Koliko su uski hodnici, vrata, prolazi, I tako dalje…

 

Demontaza namestaja ce vam pomoci da ocuvate namestaj, dodatno ga obezbedite I da se preselite bez ostecenja. Pored svega toga mi veoma pazimo na detalje. Nasi radnici ce se pobrinuti da svaki sraf I svaki deo bude spakovan I oznacen. Tako je montaza istog tog namestaja, laka I jednostavna. Jedan od vecih problema selidbe I jesu izgubljene stvari, srafovi, sitni delovi. Nasa agencija za selidbe I prevoz je tu da sve drzi na okupu. U bezbednim ste rukama!

 

Bilo da se odlucite za kombi prevoz ili kamionski prevoz – demontaza I montaza namestaja je neophodna stvar!

KAKO DA IZRACUNATE CENU za Demontaža i montaža nameštaja

Demontaza I montaza namestaja

 

Sve selidbe su razlicite. Svaka cena se izracunava individualno. Postoje odredjeni parametri za izracunavanje cena. Postoje I priblizne cene za svaku od usluga ponaosob. Ono sto vam mi predlazemo je : ZAKAZITE BESPLATNUPROCENU za demoontazu I montazu namestaja I IZRACUNAJTE CENU VASEG LICNOG PREVOZA ILI SELIDBE!

 

BESPLATNA PROCENA

Demontirane stvari bezbedno pakujemo, a posle transporta ponovo montiramo I dovodimo u prvobitno stanje. Svaki predmet i svaka stvar od krupnog nameštaja pa sve do najsitnijih predmeta će biti tretirani na poseban način, u skladu sa osobinama materijala, a sve u cilju što kvalitetnijeg transporta.

Naši radnici su spretni i obuceni, a kutije za selidbe su kvalitetne i čvrste I različitih dimenzija, što vaše stvari čini bezbednim i omogućava da ostanu očuvane i bez tragova premeštanja.

Kada kažemo demontaža i montaža nameštaja, podrazumevamo sve predmete koji spadaju u nameštaj a namenjeni su za selidbu i transport na drugu lokaciju:

 

1. Kuhinjski elementi (viseće kuhinje, sudopere, svi kuhinjski elementi…)

2. Ormani, plakari, regali, veliki i mali…

3. Kreveti (dvosedi, trosedi, bračni, obični, razne ugaone garniture, fotelje, kauči…)

4. Stolovi, stolice, natkasne, kompjuterski stolovi

5. Selidbe firmi (kancelarijski nameštaj)

 

PROGLEDAJTE VISE O NASIM USLUGAMA…

  • Kompletne selidbe
  • Kombi prevoz
  • Kamionski prevoz
  • Selidbe Beograd
  • Selidbe Srbija
  • Medjunarodne selidbe
  • Pakovanje stvri za selidbe
  • Skladistenje

 

NAJCESCA PITANJA: Demontaža i montaža nameštaja

1.DA LI DAJETE GARANCIJU NA STVARI?

DA! Garancija koju dajemo je nasa prednost. Nama daje motivaciju da radimo bolje I pazljivije…A vama sigurnost da vasim stvarima nista necefaliti prilikom transporta. Isto tako, za demontazu I montazu namestaja, garantujemo za svaki straf I svaki deo.

 

2. KOLIKO RANIJE MORAM DA ZAKAZEM DEMONTAZU I MONTAZU NAMESTAJA?

Mi smo dostupni 24/7, I mozete nas kontaktirati kad god vam zatrebamo. Sto se tice demontaze I montaze namesta…za to je potrebno malo vise vremena dok se stvari rasklope I spakuju za prevoz. Dobra stvar kod selidbe I prevoza je planiranje odnosno organizacija…Te tako je najbolje napraviti pllan bar nedelju dana unapred…Medjutim, iskustvo nas je navelo I da radimo neke hitne selidbe I prevoz te smo na sve spremni!

 

3. DA LI POSEDUJETE CEO POTREBAN MATERIJAL ZA PAKOVANJE STVARI I NAMESTAJA?

DA! Raspolazemo celokupnim profesionalnim materijalom. Nakon sto zazvrsimo demontazu namestaja, pobrinucemo se da sa nasim materijalom, vas namestaj bude maksimalno obezbedjen. Ukoliko sami zelite da pakujete, kod nas mozete kupiti celokupan materijal!

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23