8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd

 

8  koraka za selidbe u Beograd Vaša selidba jezavršena . Agencija za Seldbe Beograd seli ljude na međunarodnom nivou od 2000-ih. Ako se vaše mesto polaska ili odredište nalazi bilo gde u Evropi, računajte na nas. Prvi put se selite ili 50-i? Ostavite brige iza sebe. Rezervišite selidbu Beograd ovde.

1. Procena selidbe Beograd

Procena na licu mesta je ključ uspeha. Naš predstavnik proverava vaše zahteve i uslove. Ovo nam pomaže da izbegnemo neprijatna iznenađenja i čini transparentan postupak selidbe. Dogoara se cena i ona ostaje fiksna.

2. Ponuda za selidbu u Beogradu.

Sada kada znamo šta selimo za vas, dobićete ponudu za selidbu u Beogradu ili šire . Ključna reč je transparentnost. Tačno ćete znati šta ćete dobiti i koliki će biti Vaši troškovi.

3. Plan i priprema za selidbu

Jednom kada prihvatite našu ponudu, dobićete ličnog koordinatora transporta kontakt telefon u toku čitavog procesa selidbe. On ili ona će vam dostaviti detaljan izeštaj o preseljenju.

4. Stručno pakovanje za selidbe.

Naše stručne ekipe za pakovanje rade svojom magijom kako bi zaštitile vaše stvari i svele na minimum kretanje na putovanju. Potpisaćete personalizovani inventar robe kako

 

8 koraka za saelidbe Beograd
8 koraka za saelidbe Beograd

 

 

5. Transport

U zavisnosti od vaših specifičnih potreba, robu isporučujemo vazdušnim, pomorskim, drumskim ili železničkim putem. Zajedno ćemo pronaći pravo rešenje uzimajući u obzir troškove, vreme i efikasnost.

 

6. Prolazak kroz carinu

Verovatno znate kakav je osećaj zapeti na carini kada je sve što ste želeli bilo da vaš odmor počne glatko. Nećemo imati ništa od toga kada premeštamo vaše stvari: gde god da krenete, pomoći ćemo vam da popunite svu carinsku dokumentaciju i spremite je za isporuku.

 

7. Dostava i raspakivanje

Vreme je za pokret! Vaš lični koordinator selidbe vas obaveštava o vremenu dolaska i – nadamo se da neće – o kašnjenjima. Sve ćemo vam dostaviti na vrata, istovariti sve u sobe koje ste odredili i raspakovati kako bi vaš novi život ODMAH mogao započeti.

 

8. Zadovoljstvo klijenta

Ne možemo biti srećni ako niste vi. Kada sve pripremite, ljubazno vas molimo da popunite anketu o zadovoljstvu. Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo iskustvo naših klijenata i poboljšamo naše usluge.

Novosti

21јун
BY

8 koraka za selidbe Beograd

8 koraka za selidbe Beograd   8  koraka za selidbe u Beograd Vaša...

Read More

Najčešća pitanja

Vremensko trajanje kompletnog procesa selidbe (Beograd, Srbija, inostranstvo), zavisi od mnogo faktora. Zavisi od predmeta, inventara koji pakujemo. Takođe, na primer, dužina puta određuje trajanje selidbe. Selidbe iz jednog grada u drugi, trajaće duže nego selidbe sa jedne optine na drugu. Naravno, kao i u svakom poslu, uvek treba misliti na nepredviđene okolnosti koje mogu da se dese, i to takođe treba imati u vidu. Uz našu agenciju, možete računati na punu spremnost prilikom selidbe.BESPLATNA PROCENA SELIDBE može vam dati najbolju informaciju o vremenskom trajanju vaše selidbe.

Radimo vikendom. Naša agencija za selidbe i prevoz na raspolaganju vam je 24 sati u danu, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Na hitne intervencije reagujemo i praznicima. Česta je stvar u drugim agencijama za selidbe i prevoz, da se cena usluga razlikuje vikendom i radnim danima. Kod nas je obrnuto. Šta više, imamo VIKEND AKCIJU DO 30% SNIŽENJA…Za sve slidbe koje obavljamo vikendom!

Da! Mi to zovemo KOMPLETNE SELIDBE. One se najčešće primenjuju u praksi. Na taj način sebe možete poštedeti velikog stresa, napora u vezi sa selidbom , gubljenja vremena… Kada radimo selidbu po principu ključ u ruke, naša agencija obavlja ceo proces, od pakovanja, preko montaže i demontaže, do utovara i transporta svih vaših predmeta. Na taj način možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti bezbedno preseljene na izabranu lokaciju u najkraćem mogućem roku

Call Now ButtonPozovite 064 070 86 23